Over ons

Bon Makelaardij is een makelaarskantoor met een enthousiast team dat actief is op de onroerendgoedmarkt.

Ons team bestaat uit de makelaars Hans Bon, Leandra de Korver en Marijke Nelemans. Als commerciële binnendienst medewerkster zijn Esther Bon, Inge van Poeijer en Hester de Groot bij ons werkzaam. Met dit uitgebreide team hebben wij ieder onze specialismen en een diversiteit aan kennis in huis.

Sinds 1999 zijn wij met ons kantoor gestart in Zevenbergen met als werkgebied de gemeente Moerdijk, na enkele jaren uitgebreid met de gemeente Halderberge en Etten-Leur. Vanaf de start zijn wij aangesloten bij de NVM. De mensen in het team zijn gekwalificeerde makelaars/taxateurs en adviseurs die het een uitdaging vinden u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U mag van ons professionaliteit, deskundigheid, daadkracht en enthousiasme verwachten. We zijn gespecialiseerd in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Sinds 2001 zijn wij in ons werkgebied marktleider. Door onze lange werkervaring hebben wij een gedegen marktkennis.

Wij hebben een groot en divers woningaanbod. Van alle woningen is uitgebreide informatie aanwezig en te downloaden via het aanbod op deze site. Bent u op zoek naar een andere woning wij houden u via de email kosteloos op de hoogte van het woningaanbod. Heeft u uw toekomstige woning bij een andere makelaar in de verkoop zien staan, wij zijn u graag van dienst met een aankoopadvies of uitgebreide aankoopbegeleiding. Ook op het gebied van Bedrijfsonroerend goed hebben wij een divers aanbod, zowel op het gebied van verkoop als verhuur.

Binnen de nieuwbouw hebben wij o.a. zaken gedaan met Zeeman Vastgoed, Bouwfonds MAB Ontwikkeling, Van Wanrooij Projectontwikkeling, Berlaere vastgoedontwikkeling, Amstelland ontwikkeling, Aan de Stegge Roosendaal, ABB Ontwikkeling, Maas-Jacobs, Aannemersbedrijf van Agtmaal te Oudenbosch en de woningbouwvereniging Stichting Woonkwartier. Diverse nieuwbouwprojecten zijn actief in de verkoop waarover wij u uitgebreid kunnen informeren en adviseren.

Heeft u een taxatierapport nodig! De door ons uitgevoerde taxaties kunnen gebruikt worden bij iedere geldverstrekker. Het taxatierapport wordt opgesteld conform het laatste model woningfinanciering, vastgesteld door het Centraal Hypothecair Fonds (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM), Landelijke Makelaarsvereniging (LMV) en de Nederlandse vereniging van Register Vastgoed Taxateurs (RVT).

Ook een NWWI taxatierapport kunnen wij voor u verzorgen, wij zijn aangesloten bij het NWWI (het Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Bon Makelaardij is zowel verkoopmakelaar als aankoopmakelaar in de gemeente Moerdijk, Etten-Leur, Halderberge en Dordrecht.
 

Bon Makelaardij B.V.

Kantoor Vestiging Bon Makelaardij B.V.

Adresgegevens

Molenstraat 36
4761 CL ZEVENBERGEN
KvK nummer: 20106559
BTW nummer: NL8110.35.827.B.01