Makelaar Etten Leur

Uw NVM Makelaar Etten Leur

Bent u woonachtig in Etten Leur en bent u op zoek naar een gespecialiseerde makelaar Etten Leur voor de verkoop van uw huis? Met de voordelen die Bon Makelaardij voor u kan bieden bent u aan het juiste adres. Bon Makelaardij is een gespecialiseerd makelaar en al 15 jaar marktleider in de regio Etten-Leur. Door de vele contacten die in de loop der jaren zijn opgedaan zowel binnen als buiten de regio, weten ­we alle ins en outs over de huizenmarkt in Etten-Leur. Door de samenwerking die we hebben met De Hypotheker in Etten Leur, kunnen we u een courtage percentage aanbieden van slechts 1%. Ook doordat Bon Makelaardij een erkend NVM Makelaar is, bent u er van verzekerd dat u een expert inschakelt. De NVM is namelijk de grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Daarom kiest u voor Bon Makelaar Etten Leur!

Waarom Bon Makelaardij Etten Leur?

Voor woningzoekenden is internet momenteel een onmisbaar medium. Bij Bon Makelaardij zijn we ervan bewust dat iedere zoektocht naar een woning tegenwoordig online begint. De grootste en best bezochte online etalage van woningen is Funda.nl. Doordat Bon Makelaardij is aangesloten bij de NVM, krijgt uw woning een hogere positie op Funda.nl. Als makelaar Etten Leur zorgen wij voor een complete dienstverlening van A tot Z. Zo wordt uw woning ook op onze eigen internetsite en onze actieve Social Media kanalen uitgelicht. Ook op prominente locaties in Etten Leur wordt uw woning in etalages gepresenteerd. Van uw woning wordt een uitgebreide en professioneel opgezette verkoopbrochure vervaardigd. Omdat professionaliteit voorop staat, schakelen we hiervoor zowel een professionele beroepsfotograaf als tekstschrijver in. Zo komt alle relevante informatie over uw woning zo aantrekkelijk mogelijk in beeld gebracht.

Doordat we inmiddels jarenlange ervaring hebben in de vastgoedmarkt, krijgen we dagelijks diverse kandidaat kopers aan de telefoon of op kantoor. Deze woningzoekenden worden ingeschreven in ons zo gehete Zoekersbestand. Vanaf het moment van inschrijven schakelen we direct door deze woningzoekende de verkoopbrochure van uw woning. Niet alleen mailings, maar ook adverteren in ons Bon Magazine helpt mee aan de verkoop van uw woning.­ Het Bon Magazine wordt 6 keer per jaar huis aan huis verspreid in de gemeente Etten-Leur met een totale oplage van 32.500 stuks en nog eens 12 keer per jaar digitaal verstuurd onder 10.000 van onze relaties. Actieve woningzoekenden worden tevens telefonisch op de hoogte gehouden van het actuele woningaanbod of prijswijzigingen. Niet onbelangrijk is dat een verkoopmakelaar ook gelijk een onderhandelaar is. Bon Makelaardij streeft voor een zo hoogst mogelijke prijs voor uw woning en is uw verkoop makelaar Etten-Leur!

Uw woning succesvol verkopen? Neem contact op via de onderstaande button of bel direct met ons kantoor. Ons kantoor is 6 dagen per week geopend en bereikbaar. Ook in de avonduren staat Bon Makelaar Etten Leur u graag te woord.