Makelaar Etten Leur

Bent u woonachtig in Etten Leur en bent u op zoek naar een gespecialiseerde makelaar Etten Leur voor de verkoop van uw huis? Met de voordelen die Bon Makelaardij voor u kan bieden bent u aan het juiste adres. Bon Makelaardij is een gespecialiseerd makelaar en al 15 jaar marktleider in de regio Etten-Leur. Door de vele contacten die in de loop der jaren zijn opgedaan zowel binnen als buiten de regio, weten ­we alle ins en outs over de huizenmarkt in Etten-Leur. Ook doordat Bon Makelaardij een erkend NVM Makelaar is, bent u er van verzekerd dat u een expert inschakelt. De NVM is namelijk de grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Daarom kiest u voor Bon Makelaar Etten Leur!


UW HUIS IN ETTEN LEUR VERKOPEN?

Heeft u plannen om te gaan verhuizen? Het liefst wilt u natuurlijk zo snel mogelijk uw huis verkopen. Bij de verkoop van uw huis kunt u wel wat hulp gebruiken. Daarnaast is het belangrijk uw huis eerst te verkopen alvorens u een ander huis koopt. Wanneer u uw nieuwe woning betrekt zonder uw eigen huis verkocht te hebben, krijgt u te maken met dubbele hypotheeklasten. Bij Bon Makelaardij bepaalt u zelf de kosten en de inzet van uw makelaar. Middels onze samengestelde pakketten pakketten kiest u zelf om volledig ontzorgd te worden of om zelf een intensievere rol te spelen in het traject.

UW HUIS VERKOPEN VOOR SLECHTS €1495,-

Uw huis verkopen voor een vast laag bedrag en zelf de touwtjes in handen hebben bij de verkoop van uw huis? Kies dan voor het basispakket van Bonmakelaardij. voor slechts €1.495,- (incl. BTW). Ook doordat Bon Makelaardij een erkend NVM Makelaar is, bent u er van verzekerd dat u een expert inschakelt. De NVM is namelijk de grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Daarom kiest u voor Bon Makelaar Breda!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring