Makelaar Etten Leur

Bent u woonachtig in Etten Leur en bent u op zoek naar een gespecialiseerde makelaar Etten Leur voor de verkoop van uw huis? Met de voordelen die Bon Makelaardij voor u kan bieden bent u aan het juiste adres. Bon Makelaardij is een gespecialiseerd makelaar en al 15 jaar marktleider in de regio Etten-Leur. Door de vele contacten die in de loop der jaren zijn opgedaan zowel binnen als buiten de regio, weten ­we alle ins en outs over de huizenmarkt in Etten-Leur. Ook doordat Bon Makelaardij een erkend NVM Makelaar is, bent u er van verzekerd dat u een expert inschakelt. De NVM is namelijk de grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Daarom kiest u voor Bon Makelaar Etten Leur!

Uw huis in Etten Leur verkopen?

Heeft u plannen om te gaan verhuizen? Het liefst wilt u natuurlijk zo snel mogelijk uw huis verkopen. Bij de verkoop van uw huis kunt u wel wat hulp gebruiken. Daarnaast is het belangrijk uw huis eerst te verkopen alvorens u een ander huis koopt. Wanneer u uw nieuwe woning betrekt zonder uw eigen huis verkocht te hebben, krijgt u te maken met dubbele hypotheeklasten. Bij Bon Makelaardij bepaalt u zelf de kosten en de inzet van uw makelaar. Middels onze samengestelde pakketten pakketten kiest u zelf om volledig ontzorgd te worden of om zelf een intensievere rol te spelen in het traject.

Uw huis verkopen voor slechts €1495,-

Uw huis verkopen voor een vast laag bedrag en zelf de touwtjes in handen hebben bij de verkoop van uw huis? Kies dan voor het basispakket van Bonmakelaardij. voor slechts €1.495,- (incl. BTW). Ook doordat Bon Makelaardij een erkend NVM Makelaar is, bent u er van verzekerd dat u een expert inschakelt. De NVM is namelijk de grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Daarom kiest u voor Bon Makelaar Breda!

 

Contact opnemenOm contact met u op te nemen, bewaren we tijdelijk de persoonlijke gegevens die u hier invult.

Ik accepteer dat alle gegevens uitsluitend gebruikt zullen worden voor het afhandelen van deze contactaanvraag.

Basispakket

Dit verzorgen wij voor u
€1495,- incl. btw
 • Waardebepaling
 • Wervende verkooptekst
 • Professionele fotografie
 • Professionele inmeting en plattegronden
 • Aanmelding NVM en verspreiding onder collega NVM Makelaars
 • Ontwikkeling van een verkoopbrochure
 • Plaatsing op bonmakelaardij.nl
 • Plaatsing op Funda.nl
 • Plaatsing op Huislijn.nl
 • Plaatsing op Facebook
 • Etalage Bon makelaardij
 • Brochure digitaal
 • Aanleveren van een raambord
 • Via mail informeren eigen zoekersbestand
 • Fundastatistieken wekelijks per e-mail
 • Open Huis aankondiging op Funda
 • Bonsite Open Huis
 • Aanleveren van nieuwe bezichtigingen
 • Voeren van de onderhandelingen
 • Koopakte opmaken en digitaal verzenden naar partijen
 • Controle transportakte

Basispakket

Uw huis verkopen voor een vast laag bedrag en zelf de touwtjes in handen hebben bij de verkoop van uw huis? Kies dan voor het basispakket van Bonmakelaardij.nl. voor slechts €1.495,- (incl. BTW).

Wat doet u zelf?

 • Het begeleiden van bezichtigingen
 • Samen met de koper ondertekenen van de koopakte

Voordelen basispakket.

 • Verkoop uw woning voor een vaste lage courtage
 • U heeft een NVM makelaarskantoor achter u staan
 • U blijft actief en constant betrokken bij de verkoop
 • U kunt zelf uw eigen woning met klanten bezichtigen

Extra diensten afnemen?
Dat kan. In het overzicht kunt u zien welke extra diensten u kunt afnemen om zo uw dienstverlening compleet op uw eigen wensen af te stemmen. Past het premiummodel van Bonmakelaardij toch beter bij u? Geen probleem. U kunt opschalen naar deze full service dienstverlening.

Aanmelden NVM

Uw woning wordt met alle relevante gegevens aangemeld bij de NVM. Alle collega-NVM-makelaars zijn hierdoor automatisch op de hoogte dat uw woning te koop staat. Zij kunnen hierdoor voor hun eigen zoekers eventueel een bezichtiging inplannen. Deze aanmelding zorgt er tevens voor dat uw woning op Funda verschijnt.

Funda.nl

Voor woningzoekenden is internet een steeds belangrijker medium. Op Funda staat het complete woningaanbod van alle makelaars in heel Nederland en hierdoor is het de best bezochte site van Nederland.Doordat wij aangesloten zijn bij de NVM, krijgt uw woning een hogere positie op Funda. Bent u nieuwsgierig naar het totale woningaanbod van alle makelaars, surf dan naar www.funda.nl

Bonmakelaardij

Bon Makelaardij heeft een eigen internetsite (ook voor tablets en telefoons) waarop ons complete woningaanbod wordt gepresenteerd. Tevens is het mogelijk de verkoopbrochure van de woning te downloaden. Naast het actuele woning-aanbod treft u informatie over ons kantoor aan en is het mogelijk uzelf in te schrijven als woningzoekende. Ons internet adres is: www.bonmakelaardij.nl

Bon Magazine

Diverse keren per jaar verspreiden wij ons Bon magazine huis aan huis in de gemeenten Moerdijk en Etten-Leur met een oplage van 32.500 stuks. Verder wordt ons magazine maandelijks digitaal verspreid naar alle woningzoekenden en woningmarkt gerelateerde bedrijven. Het magazine is tevens maandelijks te verkrijgen bij ons op kantoor en bij de Hypotheker in Etten-Leur.

null

Etalages

Naast de etalage op ons kantoor in Zevenbergen hebben wij in Fijnaart en Klundert op prominente locaties ook etalages beschikbaar waarin wij uw woning kunnen presenteren.

Tuinbord

Onze borden zijn in tegenstelling tot de borden van andere makelaars rond. Door de vorm en duidelijkheid van het ontwerp zijn deze borden opvallend en beter herkenbaar. Wanneer wij bij u geen tuinbord kunnen plaatsen, werken wij in plaats daarvan met een eveneens rond V-bord welke op uw raam kan worden bevestigd.

Presentatie

Om uw woning zo goed mogelijk te presenteren, laten wij door een professionele fotograaf een fotoreportage, een 360 graden tour en een woningvideo maken. Tevens zullen er professionele plattegronden worden getekend. Ook maken we door middel van Matterport virtuele bezichtigingen mogelijk van uw woning.

null

Wonendoejezo

Wanneer u adverteert in ons BON magazine wordt uw woning ook in het magazine Wonendoejezo getoond. Wonendoejezo wordt iedere maand verstuurd naar alle verkopers in heel Brabant die hun woning in de afgelopen 3 maanden verkocht hebben. Dit is een zeer interessante doelgroep, aangezien 80% hiervan nog geen andere woning heeft aangekocht. Tevens wordt dit magazine verspreid onder hypotheekadviseurs, makelaars, notarissen, tandartspraktijken en huisartspraktijken.

Open Huizen Dag

De NVM organiseert in het voorjaar en in het najaar een landelijke Open Huizen Dag. Daarnaast organiseren wij zelf vóór de zomervakantie een extra Open Huizen Avond. Het doel hiervan is de drempel te verlagen om uw woning te bezichtigen. Kandidaten hebben hierdoor de mogelijkheid om op een vrijblijvende manier één of meerdere woningen te bezichtigen. Aan al deze Open Huizen Dagen kunt u kosteloos deelnemen

Zoekersbestand

Dagelijks krijgen wij diverse kandidaat-kopers aan de telefoon of op kantoor die worden ingeschreven als woningzoekende. Zij krijgen vanaf het moment van inschrijven continu het woningaanbod gemaild. Actieve woningzoekenden worden tevens telefonisch op de hoogte gebracht van nieuw woningaanbod of prijswijzigingen.

null

Verkoopbrochure

Van uw woning wordt een uitgebreide en professioneel opgezette verkoopbrochure vervaardigd. In deze brochure verwerken wij alle relevante informatie en worden de foto’s en plattegronden weergegeven.

Alternatieven

Zodra er een bezichtiging wordt ingepland zal de betreffende makelaar contact opnemen met de kandidaten om eventuele alternatieven aan te bieden. Op deze manier zullen wij proberen met de kandidaten meerdere woningen te bekijken. Ervaring leert dat de potentiële kandidaten in 9 van de 10 gevallen kiezen voor hun eigen eerste keuze. Deze keuze wordt echter sneller gemaakt indien ze meerdere alternatieven hebben bekeken. In sommige gevallen wordt er echter een keuze gemaakt voor een andere woning die wij aanbieden, dit kan zomaar uw woning zijn.

Huislijn.nl

Ons aanbod wordt ook getoond op de website www.huislijn.nl. Dit is een onafhankelijke site waar alleen makelaars woningen op kunnen plaatsen. Door deze internetvermelding krijgt uw woning extra aandacht en zullen nog meer potentiële kopers uw woning vinden.

Helpmee.nl

Met HelpMee verkoopt u uw huis simpelweg sneller! Verzamel unieke, relevante informatie rondom uw woning, activeer uw sociale netwerk en bereik zo de toekomstige koper of huurder van uw woning.

Bon App

Bon Makelaardij heeft een eigen app welke u eenvoudig kunt downloaden in de App Store of bij Google Play. Zo blijft u makkelijk op de hoogte van ons woningaanbod en het laatste nieuws.

Social Media

Onze volgers op Facebook worden continu op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in ons woningaanbod en de woningmarkt in het algemeen. Op YouTube hebben wij ons eigen kanaal waarop de video van uw woning te zien is.

Waarom Bon Makelaardij Etten Leur?

Voor woningzoekenden is internet momenteel een onmisbaar medium. Bij Bon Makelaardij zijn we ervan bewust dat iedere zoektocht naar een woning tegenwoordig online begint. De grootste en best bezochte online etalage van woningen is Funda.nl. Doordat Bon Makelaardij is aangesloten bij de NVM, krijgt uw woning een hogere positie op Funda.nl. Als makelaar Etten Leur zorgen wij voor een complete dienstverlening van A tot Z. Zo wordt uw woning ook op onze eigen internetsite en onze actieve Social Media kanalen uitgelicht. Ook op prominente locaties in Etten Leur wordt uw woning in etalages gepresenteerd. Van uw woning wordt een uitgebreide en professioneel opgezette verkoopbrochure vervaardigd. Omdat professionaliteit voorop staat, schakelen we hiervoor zowel een professionele beroepsfotograaf als tekstschrijver in. Zo komt alle relevante informatie over uw woning zo aantrekkelijk mogelijk in beeld gebracht.

Doordat we inmiddels jarenlange ervaring hebben in de vastgoedmarkt, krijgen we dagelijks diverse kandidaat kopers aan de telefoon of op kantoor. Deze woningzoekenden worden ingeschreven in ons zo gehete Zoekersbestand. Vanaf het moment van inschrijven schakelen we direct door deze woningzoekende de verkoopbrochure van uw woning. Niet alleen mailings, maar ook adverteren in ons Bon Magazine helpt mee aan de verkoop van uw woning.­ Het Bon Magazine wordt 6 keer per jaar huis aan huis verspreid in de gemeente Etten-Leur met een totale oplage van 32.500 stuks en nog eens 12 keer per jaar digitaal verstuurd onder 10.000 van onze relaties. Actieve woningzoekenden worden tevens telefonisch op de hoogte gehouden van het actuele woningaanbod of prijswijzigingen. Niet onbelangrijk is dat een verkoopmakelaar ook gelijk een onderhandelaar is. Bon Makelaardij streeft voor een zo hoogst mogelijke prijs voor uw woning en is uw verkoop makelaar Etten-Leur!

Uw woning succesvol verkopen? Neem contact op via de onderstaande button of bel direct met ons kantoor. Ons kantoor is 6 dagen per week geopend en bereikbaar. Ook in de avonduren staat Bon Makelaar Etten Leur u graag te woord.