Taxaties NWWI

Het taxeren van onroerend goed is een kwestie welke overgelaten wordt aan specialisten. Dat specialisme hebben wij in huis. De taxaties worden bij ons na een zeer grondig onderzoek met vertrouwen gepresenteerd. Niet voor niets doen steeds meer banken, verzekeringsmaatschappijen en notarissen een beroep op onze vakbekwaamheid. De specialisten die wij inzetten kenmerken zich door absolute kennis van zaken en een grondige aanpak. Onze taxaties zijn cijfers met waarde en betekenis.

De door ons uitgevoerde taxaties kunnen gebruikt worden bij iedere geldverstrekker. Het taxatierapport wordt opgesteld conform het laatste model woningfinanciering, vastgesteld door het Centraal Hypothecair Fonds (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM), Landelijke Makelaarsvereniging (LMV) en de Nederlandse vereniging van Register Vastgoed Taxateurs (RVT).

Wij zijn aangesloten bij het NWWI en voldoen aan hun strenge kwaliteitseisen. Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Meer informatie over het NWWI:Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als u een taxatie wilt laten uitvoeren of vraag meer informatie aan op onze website.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring