Promotie

Een van de belangrijkste aspecten bij de verkoop van uw woning is het inzetten van de juiste communicatiemiddelen. Hieronder een overzicht welke media we kunnen inzetten.

AANMELDEN NVM

Uw woning wordt met alle relevante gegevens aangemeld bij de NVM. Alle collega-NVM-makelaars zijn hierdoor automatisch op de hoogte dat uw woning te koop staat. Zij kunnen hierdoor voor hun eigen zoekers eventueel een bezichtiging inplannen. Deze aanmelding zorgt er tevens voor dat uw woning op Funda verschijnt.

FUNDA.NL

Voor woningzoekenden is internet een steeds belangrijker medium. Op Funda staat het complete woningaanbod van alle makelaars in heel Nederland en hierdoor is het de best bezochte site van Nederland.Doordat wij aangesloten zijn bij de NVM, krijgt uw woning een hogere positie op Funda. Bent u nieuwsgierig naar het totale woningaanbod van alle makelaars, surf dan naar www.funda.nl

BONMAKELAARDIJ

Bon Makelaardij heeft een eigen internetsite (ook voor tablets en telefoons) waarop ons complete woningaanbod wordt gepresenteerd. Tevens is het mogelijk de verkoopbrochure van de woning te downloaden. Naast het actuele woning-aanbod treft u informatie over ons kantoor aan en is het mogelijk uzelf in te schrijven als woningzoekende. Ons internet adres is: www.bonmakelaardij.nl

ETALAGES

Naast de etalage op ons kantoor in Zevenbergen hebben wij in Fijnaart en Klundert op prominente locaties ook etalages beschikbaar waarin wij uw woning kunnen presenteren.

TUINBORD

Onze borden zijn in tegenstelling tot de borden van andere makelaars rond. Door de vorm en duidelijkheid van het ontwerp zijn deze borden opvallend en beter herkenbaar. Wanneer wij bij u geen tuinbord kunnen plaatsen, werken wij in plaats daarvan met een eveneens rond V-bord welke op uw raam kan worden bevestigd.

PRESENTATIE

Om uw woning zo goed mogelijk te presenteren, laten wij door een professionele fotograaf een fotoreportage, een 360 graden tour en een woningvideo maken. Tevens zullen er professionele plattegronden worden getekend. Ook maken we door middel van Matterport virtuele bezichtigingen mogelijk van uw woning.

OPEN HUIZEN DAG

De NVM organiseert in het voorjaar en in het najaar een landelijke Open Huizen Dag. Daarnaast organiseren wij zelf vóór de zomervakantie een extra Open Huizen Avond. Het doel hiervan is de drempel te verlagen om uw woning te bezichtigen. Kandidaten hebben hierdoor de mogelijkheid om op een vrijblijvende manier één of meerdere woningen te bezichtigen. Aan al deze Open Huizen Dagen kunt u kosteloos deelnemen

ZOEKERSBESTAND

Dagelijks krijgen wij diverse kandidaat-kopers aan de telefoon of op kantoor die worden ingeschreven als woningzoekende. Zij krijgen vanaf het moment van inschrijven continu het woningaanbod gemaild. Actieve woningzoekenden worden tevens telefonisch op de hoogte gebracht van nieuw woningaanbod of prijswijzigingen.

VERKOOPBROCHURE

Van uw woning wordt een uitgebreide en professioneel opgezette verkoopbrochure vervaardigd. In deze brochure verwerken wij alle relevante informatie en worden de foto’s en plattegronden weergegeven.

ALTERNATIEVEN

Zodra er een bezichtiging wordt ingepland zal de betreffende makelaar contact opnemen met de kandidaten om eventuele alternatieven aan te bieden. Op deze manier zullen wij proberen met de kandidaten meerdere woningen te bekijken. Ervaring leert dat de potentiële kandidaten in 9 van de 10 gevallen kiezen voor hun eigen eerste keuze. Deze keuze wordt echter sneller gemaakt indien ze meerdere alternatieven hebben bekeken. In sommige gevallen wordt er echter een keuze gemaakt voor een andere woning die wij aanbieden, dit kan zomaar uw woning zijn.

HUISLIJN.NL

Ons aanbod wordt ook getoond op de website www.huislijn.nl. Dit is een onafhankelijke site waar alleen makelaars woningen op kunnen plaatsen. Door deze internetvermelding krijgt uw woning extra aandacht en zullen nog meer potentiële kopers uw woning vinden.

HELPMEE.NL

Met HelpMee verkoopt u uw huis simpelweg sneller! Verzamel unieke, relevante informatie rondom uw woning, activeer uw sociale netwerk en bereik zo de toekomstige koper of huurder van uw woning.

BON APP

Bon Makelaardij heeft een eigen app welke u eenvoudig kunt downloaden in de App Store of bij Google Play. Zo blijft u makkelijk op de hoogte van ons woningaanbod en het laatste nieuws.

SOCIAL MEDIA

Onze volgers op Facebook worden continu op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in ons woningaanbod en de woningmarkt in het algemeen. Op YouTube hebben wij ons eigen kanaal waarop de video van uw woning te zien is.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring