UW HUIS VERKOPEN BIJ BON MAKELAARDIJ

Bepaal zelf de kosten en de inzet van uw makelaar. Bon Makelaardij heeft verschillende gemeenten en steden als werkgebied. Zo richten wij ons als makelaar op Etten-LeurZevenbergenRoosendaalBreda, Moerdijk, Halderberge en Dordrecht. Bij Bon Makelaardij heeft u de keuze om volledig ontzorgd te worden met ons premium pakket of te kiezen voor een eigen intensievere rol in ons Makelaar 2.0 concept.
In beide gevallen heeft u de voordelen van een intensieve samenwerking met een gecertificeerde NVM makelaar. De keuze voor de begeleiding ligt geheel bij u. Het enige onderscheid tussen beide pakketten ligt in de afname van verschillende diensten. Zo bepaalt u zelf waar u gebruik van wenst te maken.
Door middel van een aantal simpele – veelgestelde vragen – hopen wij u een beeld te kunnen geven van de verschillende mogelijkheden, zodat u een juiste keuze kunt maken welke type dienstverlening het beste bij u past.
Toch nog vragen over onze dienstverlening en het verschil tussen beide pakketten? Onze medewerkers staan u graag te woord.

VOOR WELK PAKKET KUNT U HET BESTE KIEZEN?

Bon Makelaardij biedt zowel een premium pakket als een basispakket. Het premium pakket is het meest traditionele en omvangrijke pakket waarvoor u kunt kiezen. Het basispakket biedt de meest basale punten om uw huis te verkopen, waarbij het uitgangspunt ligt in een grotere eigen rol bij de verkoop van uw huis. Het premium pakket ontzorgt u volledig, het basispakket verzorgt voor u de beste facetten om zelf uw huis te verkopen in ondersteuning met ons kantoor.

U WILT KIEZEN VOOR HET BASISPAKKET? WELKE ZAKEN WORDEN VOOR U GEREGELD?

Uw huis verkopen voor een vast laag bedrag en zelf de touwtjes in handen hebben bij de verkoop van uw huis? Kies dan voor het basispakket van Bon Makelaardij. voor slechts €1.495,- (incl. BTW). Waarschijnlijk is het voor u voldoende wanneer u geholpen wordt bij het bepalen van de juiste vraagprijs, met het plaatsen van uw woning op Funda het onderhandelen over de verkoopprijs en het opmaken van de koopakte. De belangrijkste zaken zijn dan voor u geregeld. Het andere werk verzorgt u zelf. Zo verzorgt u zelf de bezichtigingen en tekent u samen met de koper de koopovereenkomst.

U WILT KIEZEN VOOR HET PREMIUM PAKKET? WELKE ZAKEN WORDEN VOOR U GEREGELD?

Met het premium pakket wordt u volledig ontzorgd bij de verkoop van uw woning. Bon Makelaardij verzorgt voor u de verkoop van uw woning van begin tot het einde. Dit zorgt aantoonbaar voor een snelle en maximale verkoopopbrengst. De verkoop van uw woning wordt van A tot Z volledig door ons verzorgd.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring