Uw huis verkopen bij Bonmakerlaardij.nl

Bepaal zelf de kosten en de inzet van uw makelaar. Bij Bonmakelaardij.nl heeft u de keuze om volledig ontzorgd te worden met ons premium model of te kiezen voor een eigen intensievere rol in ons Makelaar 2.0 concept.

In beide gevallen heeft u de voordelen van een intensieve samenwerking met een gecertificeerde NVM makelaar. De keuze voor de begeleiding ligt geheel bij u. Het enige onderscheid tussen beide mogelijkheden ligt in de afname van verschillende diensten. Zo bepaalt u zelf waar u gebruik van wenst te maken.

Door middel van een aantal simpele – veelgestelde vragen – hopen wij u een beeld te kunnen geven van de verschillende mogelijkheden, zodat u een juiste keuze kunt maken welke type dienstverlening het beste bij u past.
Toch nog vragen over onze dienstverlening en het verschil tussen beide pakketten? Onze collega’s staan u graag ter woord

Voor welk pakket kunt u het beste kiezen?

Bon Makelaardij biedt zowel een totaalpakket als een basispakket. Het totaalpakket omvat de traditionele en meest omvangrijke pakket waarvoor u kunt kiezen. Het basispakket biedt de meest basale punten om uw huis te verkopen, waarbij het uitgangspunt ligt in een grotere eigen rol bij de verkoop van uw huis. Het totaalpakket ontzorgt u volledig, het basispakket verzorgt voor u de beste facetten om zelf uw huis te verkopen in ondersteuning met ons kantoor.

U wilt kiezen voor het basispakket? Welke zaken worden voor u geregeld?

Uw huis verkopen voor een vast laag bedrag en zelf de touwtjes in handen hebben bij de verkoop van uw huis? Kies dan voor het basispakket van Bonmakelaardij.nl. voor slechts €1.495,- (incl. BTW). Waarschijnlijk is het voor u voldoende wanneer u geholpen wordt bij het bepalen van de juiste vraagprijs, met het plaatsen van uw woning op Funda en wanneer er voor u wordt onderhandeld over de verkoopprijs. De belangrijkste zaken zijn dan voor u geregeld. Het andere werk verzorgt u zelf. Zo maakt u de verkoopfoto’s, schrijft u de verkoopteksten en begeleidt u de bezichtigingen.

U wilt kiezen voor het premium pakket? Welke zaken worden voor u geregeld?

Met het premium pakket wordt u volledig ontzorgd bij de verkoop van uw woning. Bon Makelaardij verzorgt voor u de verkoop van uw woning van begin tot het einde. Dit zorgt aantoonbaar voor een snelle en maximale verkoopopbrengst. De verkoop van uw woning wordt van A tot Z volledig door ons verzorgd.