Waardebepaling

Eén van de belangrijkste zaken bij de verkoop van uw woning is een juiste waardebepaling vooraf. Op afspraak komen wij gratis en vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling van uw woning en berekenen op basis van een vergelijkende marktanalyse de te verwachten opbrengst van uw woning. Tijdens deze afspraak stellen wij, in overleg met u, de vraagprijs en de te volgen verkoopstrategie vast.

Factoren die van invloed zijn op de waarde van uw woning zijn onder andere: ligging, inhoud, type woning, onderhoudstoestand, afwerkingsniveau, bouwjaar, perceel, ligging van de tuin en de woonplaats.

Ons kantoor is aangesloten bij de NVM, u kunt er dus op vertrouwen dat wij specialisten zijn op het gebied van onroerend goed. Via het computeruitwisselingssysteem houden wij dagelijks de transacties bij van de verkochte en de in verkoop genomen woningen van onze collega-NVM-makelaars. Aan dit systeem is ook een archief gekoppeld, dat het mogelijk maakt alle transacties in uw woonomgeving van de afgelopen jaren op een rij te zetten. Hierdoor kunnen wij een optimale vergelijkende marktanalyse voor uw woning opstellen.

Neemt u contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring