Gildelaan 32

ZEVENBERGEN
Huurprijs
€ 1.250,- per maand
Huurprijs
€ 1.250,- per maand
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
102 m2
Bouwjaar
1998
Aantal kamers
2
Meer weten over deze woning?0168 - 335855
Gildelaan 32
ZEVENBERGEN
Nabij het centrum, in kleinschalig appartementencomplex, op de tweede verdieping gelegen tweekamer appartement met balkon op het Zuiden, parkeerplaats en berging en parkeerkelder. Een van de twee slaapkamers is bij de woonkamer getrokken en is in gebruik als werkplek. In overleg met verhuurder kan dit eenvoudig worden teruggebracht naar een extra slaapkamer. Het appartement heeft een fraai uitzicht op een groenvoorziening en waterloop. Het appartement is gebouwd in 1998 op een unieke locatie. Het appartement ... Lees verder

Omschrijving

Nabij het centrum, in kleinschalig appartementencomplex, op de tweede verdieping gelegen tweekamer appartement met balkon op het Zuiden, parkeerplaats en berging en parkeerkelder. Een van de twee slaapkamers is bij de woonkamer getrokken en is in gebruik als werkplek. In overleg met verhuurder kan dit eenvoudig worden teruggebracht naar een extra slaapkamer. Het appartement heeft een fraai uitzicht op een groenvoorziening en waterloop. Het appartement is gebouwd in 1998 op een unieke locatie. Het appartement is NIET geschikt voor gezinnen.

Indeling entree:
Centrale entree met brievenbussen, trappenhuis en lift.

Parkeerkelder:
Parkeerplaats en een berging.

Indeling appartement:
Entree/hal met c.v. kast en toegang tot slaapkamer, toilet, badkamer en woonkamer.
De riante woonkamer is voorzien van een open keuken met keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van inbouw: koelkast, vaatwasser, combi-magentron, afzuigkap en ceramische kookplaat. Vanuit de keuken is er toegang tot de geheel betegelde bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. De slaapkamer (ca. 18m²) is voorzien van een vaste kastenwand. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van fonteintje. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een tweede toilet, wastafel en douche. De oorspronkelijk naast de woonkamer gelegen slaapkamer is bij de woonkamer getrokken. Het is derhalve zeer eenvoudig deze ruimte weer als 2e slaapkamer in te richten.

Algemeen:
– Het appartement is NIET geschikt voor gezinnen.
– Huisdieren zijn NIET toegestaan volgens het huishoudelijk reglement.
– Voorkeur van verhuurder is dat het appartement gemeubileerd wordt verhuurd.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient uw bruto maandinkomen 3,5 keer de maandhuur te bedragen, vakantiegeld en vaste toeslagen worden meegeteld. Het inkomen van uw partner wordt voor 50% meegeteld alleen kandidaat huurder welke beiden AOW ontvangen kunnen beide inkomens voor 100% meegeteld worden.. U dient te beschikken over een arbeidscontract van minimaal 1 jaar. Indien uw bruto inkomen minimaal 3 keer de maandhuur bedraagt is huren eventueel wel mogelijk maar onder voorwaarde van een verhoogde waarborgsom of bank-/huurgarantie. U dient hiervoor een aantal documenten aan te leveren.

Kenmerken

ZN15239
4761 BA

Overdracht

Status: Beschikbaar
Huurprijs: € 1.250,- per maand

Bouwvorm

Bouwjaar: 1998
Bouwvorm: bestaande bouw
Liggingen: vrij uitzicht

Indeling

Inhoud: 300 m3
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal woonlagen: 1
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 102 m2

Energie

Isolatievormen: volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuintypen: geen tuin

Parkeergelegenheid

Soorten: geen garage
Parkeer faciliteiten: parkeergarage

Dak

Dak type: plat dak
Dak materialen: bitumineuze dakbedekking

Overige

Permanente bewoning: Ja