Kloosterblokje

WILLEMSTAD
Koopprijs
€ 165.000,- v.o.n.
Meer weten over deze woning?0168 - 335855
Kloosterblokje
WILLEMSTAD
Realiseer je droomhuis op een kavel! De bouw van de laatste fasen in plan Kloosterblokje IV in Willemstad is in volle gang. Alle woningen zijn verkocht en ook de huurwoningen zijn inmiddels allemaal bewoond. Vrij uitzicht: Onlangs is een bouwkavel weer vrijgekomen in het plan. Het perceel van 435 m² ligt aan de zuidrand van het plan en biedt vrij uitzicht over de velden. De kavel is te koop voor € 165.000 von. Informeer eens ... Lees verder

Omschrijving

Realiseer je droomhuis op een kavel!

De bouw van de laatste fasen in plan Kloosterblokje IV in Willemstad is in volle gang. Alle woningen zijn verkocht en ook de huurwoningen zijn inmiddels allemaal bewoond.

Vrij uitzicht:
Onlangs is een bouwkavel weer vrijgekomen in het plan. Het perceel van 435 m² ligt aan de zuidrand van het plan en biedt vrij uitzicht over de velden. De kavel is te koop voor € 165.000 von. Informeer eens bij de makelaars naar alle mogelijkheden.

Inschrijven:
Zie jij jezelf hier al jouw droomwoning realiseren? Schrijf je dan in voor vrijdag 10 november a.s. en maak kans op dit unieke kavel in Willemstad.

Kenmerken

ZN14826
4797 EP

Overdracht

Status: Verkocht
Koopprijs: € 165.000,- v.o.n.

Bouwvorm

Bouwvorm: n.v.t.

Om u de beste ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van embedded content. Dit zorgt voor mooie virtuele rondleidingen van woningen, filmpjes waarbij u de woning goed kan bekijken, maar ook google maps informatie waar de woning staat. Onze BON Magazine wordt ook ingeladen via embed code. Omdat deze cookies van derde partijen zijn, mogen wij deze niet aanzetten voor u. Om alle extra informatie te bekijken, accepteer deze sociale media cookies.

Bekijk details