Kapellenhof

NOORDHOEK
Koopprijs
€ 200.000,- k.k.
Meer weten over deze woning?0168 - 335855
Kapellenhof
NOORDHOEK
Wij bieden u de mogelijkheid om zelf een woning te bouwen op een bouwkavel van maar liefst 1783m². Een riant bouwkavel in de kern Noordhoek gelegen op een landelijke locatie, aan een doodlopende straat. Noordhoek: Noordhoek is een dorpje in de Noord-Brabantse gemeente Moerdijk met 1070 inwoners (januari 2015) en ligt tussen Klundert, Zevenbergen en Fijnaart. Het centrum bestaat uit enkele winkels. Noordhoek is bereikbaar vanaf de A17 via de N285. Openbaar vervoer naar Noordhoek ... Lees verder

Omschrijving

Wij bieden u de mogelijkheid om zelf een woning te bouwen op een bouwkavel van maar liefst 1783m². Een riant bouwkavel in de kern Noordhoek gelegen op een landelijke locatie, aan een doodlopende straat.

Noordhoek:
Noordhoek is een dorpje in de Noord-Brabantse gemeente Moerdijk met 1070 inwoners (januari 2015) en ligt tussen Klundert, Zevenbergen en Fijnaart. Het centrum bestaat uit enkele winkels. Noordhoek is bereikbaar vanaf de A17 via de N285. Openbaar vervoer naar Noordhoek wordt verzorgd door Arriva met lijn 210 van Klundert naar Oudenbosch. Zevenbergen met al zijn voorzieningen (NS-station, Middelbare School voor Mavo, Havo en VWO enz.) is eenvoudig bereikbaar en is gelegen op slechts 5km.

Conform het bestemmingsplan mag er 1 woning gerealiseerd worden in een bouwvlak van ongeveer 15x15m. en met een maximale bouwhoogte van 11m. Onder de plattegronden is een afbeelding van het bouwvlak op de bestemmingsplankaart weergegeven. Meer informatie hierover kunt u vinden op ruimtelijkeplannen.nl

Er is een verkennend milieukundig bodemonderzoek uitgevoerd in 2007. Hier zijn geen bijzonderheden uit naar voren gekomen.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Kenmerken

ZN14250
4759 AN

Overdracht

Status: Verkocht
Koopprijs: € 200.000,- k.k.

Bouwvorm

Bouwvorm: n.v.t.

Om u de beste ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van embedded content. Dit zorgt voor mooie virtuele rondleidingen van woningen, filmpjes waarbij u de woning goed kan bekijken, maar ook google maps informatie waar de woning staat. Onze BON Magazine wordt ook ingeladen via embed code. Omdat deze cookies van derde partijen zijn, mogen wij deze niet aanzetten voor u. Om alle extra informatie te bekijken, accepteer deze sociale media cookies.

Bekijk details