Een unieke virtuele bezichtiging van deze woning vindt u op onze website.

Op uitstekende locatie gelegen vrijstaand woonhuis met ruime verlengde aangebouwde garage, carport, bijkeuken en een verzorgde voor-, zij- en achtertuin. De woning is gebouwd in 1992 en in 2003 op de verdieping boven de garage uitgebouwd. Tevens zijn toen de dakpannen volledig vervangen. De woning is gelegen op een perceel van 360m² en verkeert in goede staat van onderhoud. Door de uitbreiding op de verdieping zijn er vier ruime slaapkamers ontstaan. De riante, verzorgde achtertuin biedt zowel plekken om van de zon te genieten als van de schaduw!

Indeling begane grond:
Entree/hal met meterkast, betegeld toilet en toegang tot de woonkamer. De L vormige woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een open keuken met deur naar de bijkeuken en een moderne keukeninrichting (bj. ’08) met eetbar en inbouw: gaskookplaat, afzuigschouw, combimagnetron en vaatwasser en vrijstaande koelkast. De bijkeuken biedt toegang tot de achtertuin en is voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. De gehele beneden verdieping is voorzien van een plavuizen vloer.

Eerste verdieping:
Overloop met vlizotrap naar de bergzolder en toegang tot de vier slaapkamers en de badkamer. Een slaapkamer boven de garage (gerealiseerd in 2003) is voorzien van een dakkapel aan de voor- en achterzijde, een achterslaapkamer, twee voorslaapkamers. De geheel betegelde badkamer heeft een dakkapel, bubbelbad, wastafel en wandcloset. De bergzolder biedt veel bergruimte en is verder voorzien van de opstelling c.v. combiketel (bj. ’03).

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.