Appartementen "De Kijckert"

Appartementen "De Kijckert" grotendeels verkocht. Gelegen in deelgebied 2B Bosselaar Zuid in Zevenbergen. Meer info klik hierAls 'hoogtepunt' (letterlijk en figuurlijk) verrijst aan de zuidzijde van de wijk en de centraal gelegen waterpartij dit appartementengebouw van 25 meter hoog als een echte 'landmark'. Het complex bevat een twintigtal riante appartementen variërend van circa 104m² tot 115m². Het dakappartement (penthouse) met dakterras heeft zelfs een oppervlakte van ruim 150m² en een groot dakterras van circa 42m².

Alle appartementen, voorzien van een royaal balkon, hebben een optimale oriëntatie op de zon en een prachtig uitzicht over de wijk en/of het buitengebied.

Als koper van een appartement hebt u diverse mogelijkheden om uw appartement naar uw wensen aan te laten passen. U kunt de keuken of de badkamer naar wens inrichten. Kleinere wijzigingen, zoals het verplaatsen van stopcontacten, het aanbrengen van extra lichtpunten of het wijzigen van een draairichting van een binnendeur zijn uiteraard ook mogelijk. Er is een lijst met standaard keuzemogelijkheden beschikbaar. Als u andere wijzigingen wenst dan denken wij hier uiteraard graag in mee. De diverse keuzemogelijkheden en de daarbij behorende prijzen zijn uiteraard afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt op het moment van aankoop van het appartement c.q. het moment van opdracht geven tot wijzigingen.

Middels een voorkeurenformulier kunt u zich vrijblijvend inschrijven voor een koopappartement in "de Kijckert" Het ingevulde inschrijfformulier dit voor zondag 9 februari 2020 binnen te zijn waarna toewijzing zal gaan plaatsvinden. Neem contact met ons op voor informatie en het voorkeurenformulier

Nieuwbouwwijk Bosselaar Zuid
Bosselaar Zuid is een elegante, ruim opgezette, nieuwe woonwijk aan de zuidkant van Zevenbergen. Bosselaar Zuid staat voor hoogwaardig wonen op een prachtige plek. Er wordt een compleet nieuwe woonomgeving gerealiseerd, met circa 650 woningen verdeeld over 3 deelgebieden.

Elke plek in Bosselaar Zuid heeft zijn eigen sfeer en karakter. Je kunt er wonen aan het water, in het groen, in een gemoedelijk woonstraatje of in een prachtige levendige laan. De variatie in woningtypen en toegepaste kleuren geven de wijk een speels karakter en dragen er aan bij dat het over vele jaren nog steeds een fraaie plek is om te wonen. Daarnaast is Bosselaar Zuid een kindvriendelijke wijk.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring