Wat je mist als je je woning via facebook verkoopt

Je woning zelf verkopen via Facebook klinkt natuurlijk interessant. Op die manier bespaar je immers op de kosten van de makelaar en heb je alles verder in eigen hand. Maar ook hiervoor geldt: goedkoop is duurkoop! De woningmarkt is volop in beweging, dat zul je ongetwijfeld meegekregen hebben. Woningen gaan als warme broodjes over de toonbank, kopers lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten. Een bericht op Facebook kan al snel voldoende zijn om je huis binnen dagen te verkopen. Maar het geld dat je bespaart aan makelaarskosten, mis je in veelvoud op de verkoopprijs.

Ga maar na: met jouw bericht op Facebook (of welk medium dan ook) bereik je een deel van je vrienden en kennissen, en als ze braaf voldoen aan je verzoek om jouw bericht te delen, ook nog eens een deel van hún vrienden en kennissen. En hoewel de kans zeker bestaat dat daar een koper tussen zit, betekent dat nog niet dat je ook de beste koper te pakken hebt.

De kracht van verkopen zit hem in deze tijd juist in het bundelen van netwerken. Door jouw online promotie te koppelen aan de diensten van ons kantoor, weet je zeker dat je elke mogelijke koper bereikt. Hoe meer mogelijke kopers, hoe beter uiteraard de onderhandelingspositie, en hoe beter de onderhandelingspositie, hoe hoger de opbrengst.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring