Bosselaar Zuid

Zevenbergen
€ 179.500,- tot € 429.750,-
Meer weten over dit nieuwbouwplan?0168 - 335855
Bosselaar Zuid
Zevenbergen
De laatste woningen in deelgebied 1 zijn verkocht er zijn alleen nog enkele kavels beschikbaar. Heeft u hier wellicht interesse in neemt u dan gerust contact met ons op.Binnenkort zal de verkoop van het eerste gedeelte van deelgebied 2 van start gaan. Wilt u op de hoogte gehouden worden over deelgebied 2 laat u het ons weten ! Planopzet en architectuur Bosselaar Zuid grenst aan de mooie bestaande wijk Bosselaar en ligt vlakbij het leuke ... Lees verder

Omschrijving

De laatste woningen in deelgebied 1 zijn verkocht er zijn alleen nog enkele kavels beschikbaar. Heeft u hier wellicht interesse in neemt u dan gerust contact met ons op.Binnenkort zal de verkoop van het eerste gedeelte van deelgebied 2 van start gaan. Wilt u op de hoogte gehouden worden over deelgebied 2 laat u het ons weten !

Planopzet en architectuur
Bosselaar Zuid grenst aan de mooie bestaande wijk Bosselaar en ligt vlakbij het leuke centrum van Zevenbergen, tussen de Roode Vaart en de spoorlijn naar Roosendaal en Dordrecht.

In Bosselaar Zuid verschijnen in totaal ca. 575 woningen. De hoofdstructuur bestaat uit een oost-westas in de vorm van een statige hoofdlaan met prachtige bomen, een noord-zuidas met brede waterpartijen en mooie groene zones aan de randen van het plan. De ontsluiting van de verschillende delen van de wijk vindt plaats via een ring van lanen, die uitkomen op de rotondes in het midden van Bosselaar Zuid.

In het eerste deelgebied komen verschillende woningtypen in diverse prijsklassen, zowel koop- als huur. Er worden rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, semibungalows en appartementen gebouwd. Ook zijn er bouwkavels beschikbaar. In totaal omvat deelgebied 1 circa 180 woningen, appartementen en kavels. Daarnaast wordt er midden in dit deel van de wijk een brede school gerealiseerd.

Deelgebied 1 van Bosselaar Zuid is ruim opgezet met veel groen, water en parkeergelegenheid. Elke plek heeft zijn eigen sfeer en karakter. U kunt er wonen aan het water, het groen, een gemoedelijk woonstraatje of een prachtige levendige laan. De variatie in woningtypen en toegepaste kleuren geven de wijk een speels karakter, maar dragen er ook aan bij dat het over vele jaren nog steeds een fraaie plek is om te wonen. Het is bovendien een kindvriendelijke wijk. Kinderen kunnen vlakbij huis naar de basisschool, en het speelterrein bij de school is ook na schooltijd toegankelijk. Verder liggen er rondom dit deelgebied prachtige groene zones waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

De architectuur van de woningen is klassiek en elegant. Er is gekozen voor een traditionele inslag die verwijst naar authentieke panden die in Zevenbergen voorkomen. Kenmerkend hiervoor zijn onder andere de steile daken met grote overstekken en dakkapellen, de gemetselde schoorstenen, de erkers, de balkons, de raampartijen en de luifels. Er is bovendien bijzonder veel aandacht besteed aan de kleurstelling en de selectie van mooie materialen en detailleringen. Hierbij kunt u denken aan de gebakken dakpannen, de mooie bakstenen en details in het metselwerk, de terugliggende voegen, de gevelbanden, de betimmeringen, de hardhouten kozijnen en de chique voordeuren. In deelgebied 1 van Bosselaar Zuid komen meerdere royale bouwkavels voor. Deze hebben een prachtige ligging aan de oostkant van de wijk. De voorschriften die gelden voor de bouw van een woning op deze kavels bieden erg veel mogelijkheden om uw droomhuis te verwezenlijken.

Duurzaamheid en flexibiliteit
Bosselaar Zuid is een duurzame wijk. De woningen zijn erg energiezuinig en voldoen aan de hoogste eisen op dit gebied. U kunt hierin nog verder gaan door bijvoorbeeld een zonneboiler te laten plaatsen. De architectuur is tijdloos en de materialen zijn solide, zodat de woningen en de wijk decennia lang mooi zullen blijven. Daarnaast zijn er veel keuze-mogelijkheden om de woningen naar eigen wens in te delen of uit te breiden. Bij een groot aantal woningen is het bovendien mogelijk om in een aanbouw een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren.

Huurwoningen
De appartementen en diverse semibungalows in het plan Bosselaar Zuid worden verhuurd door Brabantse Waard. Een nieuwe woningcorporatie voortgekomen uit twee vertrouwde namen in de regio West-Brabant: Stichting Woningbouw Zevenbergen en Brabants Westhoek. Brabantse Waard verhuurt ca. 4.000 woningen in de gemeente Moerdijk. Voor meer informatie over de huurwoningen neemt u contact op met Brabantse Waard.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie, ook kunt u informatie terugvinden op de projectwebsite www.bosselaarzuid.nl.

Kenmerken

Gegevens

Object code: N100004
Postcode: 4762 BE

Overdracht

Koop aanneemsom van: € 179.500,-
Koop aanneemsom tot en met: € 429.750,-

Indeling

Woonoppervlakte van: 104 m2
Woonoppervlakte tot en met: 167 m2
Perceeloppervlakte van: 115 m2
Perceeloppervlakte tot en met: 615 m2
Datum start bouw: 1 November 2012