Bosselaar Zuid Deelgebied 2b

Zevenbergen
€ 206.750,- tot € 422.750,-
Meer weten over dit nieuwbouwplan?0168 - 335855
Bosselaar Zuid Deelgebied 2b
Zevenbergen
Nieuwbouw Bosselaar Zuid Bosselaar Zuid is een elegante, ruim opgezette, nieuwe woonwijk aan de zuidkant van Zevenbergen. Bosselaar Zuid staat voor hoogwaardig wonen op een prachtige plek. Er wordt een compleet nieuwe woonomgeving gerealiseerd, met circa 600 woningen verdeeld over 3 deelgebieden. Elke plek in Bosselaar Zuid heeft zijn eigen sfeer en karakter. Je kunt er wonen aan het water, in het groen, in een gemoedelijk woonstraatje of in een prachtige levendige laan. De variatie ... Lees verder

Omschrijving

Nieuwbouw Bosselaar Zuid
Bosselaar Zuid is een elegante, ruim opgezette, nieuwe woonwijk aan de zuidkant van Zevenbergen. Bosselaar Zuid staat voor hoogwaardig wonen op een prachtige plek. Er wordt een compleet nieuwe woonomgeving gerealiseerd, met circa 600 woningen verdeeld over 3 deelgebieden.

Elke plek in Bosselaar Zuid heeft zijn eigen sfeer en karakter. Je kunt er wonen aan het water, in het groen, in een gemoedelijk woonstraatje of in een prachtige levendige laan. De variatie in woningtypen en toegepaste kleuren geven de wijk een speels karakter en dragen er aan bij dat het over vele jaren nog steeds een fraaie plek is om te wonen. Daarnaast is Bosselaar Zuid een kindvriendelijke wijk.

Deelgebied 2b
In deelgebied 2b worden 58 koopwoningen en een appartementengebouw (8 bouwlagen met 20 appartementen) gerealiseerd. De koopwoningen zijn, zoals in deelgebied 2a, rijwoningen type F, semibungalows type H, twee-onder-een-kapwoningen type I, vrijstaande woningen type J en semibungalows type K en K+. De verdere uitwerking van het appartementengebouw zal nog plaatsvinden. De architectuur van deelgebied 2b sluit aan op de sfeer en uitstraling van deelgebied 1, maar heeft een eigen karakter. De baksteenuitstraling van deelgebied 1 wordt consequent doorgevoerd maar met een ander kleurenpalet. Het gekozen gevelmetselwerk bestaat uit rode, oranje, bruine en gesinterde handvormstenen die donker en iets terugliggend zijn gevoegd. Samen met de witte kozijnen, witte gevelaccenten en donkere pannen zorgt dit voor een aantrekkelijke woonomgeving met een vrolijke uitsraling. De woningen aan het water sluiten naadloos aan op de woningen uit deelgebied 1. De waterwoningen vormen samen een ‘witte kralenketting’ die nadrukkelijk in heel Bosselaar Zuid aanwezig is.

Keuze mogelijkheden
Als koper van een woning in Bosselaar Zuid heeft u een groot aantal mogelijkheden om uw woning naar uw wensen aan te laten passen. U kunt bijvoorbeeld denken aan diverse uitbreidings- en/of indelings-varianten, maar ook aan de vrijheid om de keuken of de badkamer naar wenst in te richten. Bij veel woningen is het ook mogelijk om een extra slaap- en badkamer op de begane grond te laten maken, zodat het traplopen niet meer per se noodzakelijk is. Kleinere wijzigingen, zoals het verplaatsen van stopcontacten, het aanbrengen van extra lichtpunten of het wijzigen van een draairichting van een binnendeur, zijn uiteraard ook mogelijk. Per type woning zijn deze mogelijkheden vastgelegd in een keuzelijst. De diverse keuze-mogelijkheden en de daarbij behorende prijzen zijn afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt op het moment van aankoop van de woning c.q. het moment van opdracht geven tot wijzigingen.

Kenmerken

Gegevens

Object code: N100019
Postcode: 4762 BE

Overdracht

Koop aanneemsom van: € 206.750,-
Koop aanneemsom tot en met: € 422.750,-

Indeling

Perceeloppervlakte van: 117 m2
Perceeloppervlakte tot en met: 430 m2