Bosselaar Zuid Deelgebied 2a

Zevenbergen
€ 189.750,- tot € 428.750,-
Meer weten over dit nieuwbouwplan?0168 - 335855
Bosselaar Zuid Deelgebied 2a
Zevenbergen
Nieuwbouw Bosselaar Zuid deelgebied 2a Bosselaar Zuid is een elegante, ruim opgezette, nieuwe woonwijk aan de zuidkant van Zevenbergen. Bosselaar Zuid staat voor hoogwaardig wonen op een prachtige plek. Er wordt een compleet nieuwe woonomgeving gerealiseerd, met circa 600 woningen verdeeld over 3 deelgebieden. Deelgebied 2a is inmiddels helemaal verkocht ! Binnenkort volgt de verkoop van deelgebied 2b, wilt u op de hoogte blijven laat het ons weten. Elke plek in Bosselaar Zuid heeft zijn ... Lees verder

Omschrijving

Nieuwbouw Bosselaar Zuid deelgebied 2a
Bosselaar Zuid is een elegante, ruim opgezette, nieuwe woonwijk aan de zuidkant van Zevenbergen. Bosselaar Zuid staat voor hoogwaardig wonen op een prachtige plek. Er wordt een compleet nieuwe woonomgeving gerealiseerd, met circa 600 woningen verdeeld over 3 deelgebieden.

Deelgebied 2a is inmiddels helemaal verkocht ! Binnenkort volgt de verkoop van deelgebied 2b, wilt u op de hoogte blijven laat het ons weten.

Elke plek in Bosselaar Zuid heeft zijn eigen sfeer en karakter. Je kunt er wonen aan het water, in het groen, in een gemoedelijk woonstraatje of in een prachtige levendige laan. De variatie in woningtypen en toegepaste kleuren geven de wijk een speels karakter en dragen er aan bij dat het over vele jaren nog steeds een fraaie plek is om te wonen. Daarnaast is Bosselaar Zuid een kindvriendelijke wijk.

Planopzet en architectuur
De architectuur van de woningen is klassiek en elegant. Er is gekozen voor een traditionele inslag die verwijst naar authentieke panden die in Zevenbergen voorkomen. Kenmerkend hiervoor zijn onder andere de steile daken met grote overstekken en dakkapellen, de gemetselde schoorstenen, de erkers, de balkons, de raampartijen en de luifels. Er is bovendien veel aandacht besteed aan de kleurstelling, detaillering en de selectie van mooie materialen.

Deelgebied 1
Het eerste deelgebied is grotendeels gerealiseerd en bestaat uit verschillende woningtypen in diverse categorieën. In totaal omvat deelgebied 1 circa 190 woningen, appartementen en kavels. Daarnaast is in dit deel van de wijk een Brede School gerealiseerd.

De architectuur van deelgebied 2a sluit aan op de sfeer en uitstraling van deelgebied 1, maar heeft een eigen karakter. De baksteenuitstraling van deelgebied 1 wordt consequent doorgevoerd maar met een ander kleurenpalet. Het gekozen gevelmetselwerk bestaat uit rode, oranje, bruine en gesinterde handvormstenen die donker en iets terugliggend zijn gevoegd. Samen met de witte kozijnen, witte gevelaccenten en donkere pannen zorgt dit voor een aantrekkelijke woonomgeving met een vrolijke uitstraling. De woningen aan het water sluiten naadloos aan op de woningen uit deelgebied 1. De waterwoningen vormen samen een ‘witte kralenketting’ die nadrukkelijk in heel Bosselaar Zuid aanwezig is.

Deelgebied 2 in virtual reality
Waan jezelf alvast in het nieuwe deelgebied van Bosselaar Zuid. Ontdek het deelgebied 2a en kijk op de projectwebsite www.bosselaarzuid.nl door de virtual reality om dit gedeelte van de wijk vanuit verschillende standpunten te bekijken.

Koop- & huurwoningen
In deelgebied 2a worden 80 woningen gerealiseerd. Het woningaanbod bestaat uit 64 koop- en 16 huurwoningen. Als je interesse hebt in een koopwoning, dan kunt je voor informatie terecht bij onze makelaars. De huurwoningen zullen te zijner tijd door Woonkwartier via www.klikvoorwonen.nl worden verhuurd.

Keuzemogelijkheden
Als koper van een woning in Bosselaar Zuid heb je een groot aantal mogelijkheden om je woning naar jouw wensen aan te laten passen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan diverse uitbreidings- en/of indelingsvarianten, maar ook aan de vrijheid om de keuken of de badkamer naar wens in te richten.

Kenmerken

Gegevens

Object code: N100016
Postcode: 4762 BE

Overdracht

Koop aanneemsom van: € 189.750,-
Koop aanneemsom tot en met: € 428.750,-

Indeling

Perceeloppervlakte van: 116 m2
Perceeloppervlakte tot en met: 503 m2