Kavelnummer 9.11

Zevenbergen
Koopprijs
€ 174.750,-
Meer weten over deze woning?0168 - 335855
Kavelnummer 9.11
Zevenbergen
Wil je zelf jouw droomhuis realiseren, dan is Bosselaar Zuid wellicht de juiste plek voor jou. Aan de oostkant van deelgebied 1 tref je namelijk 4 bouwkavels voor vrijstaande woningen aan. Het zijn ruime percelen met een gunstige ligging. De bouwmogelijkheden op deze kavels zijn ruim. Je kunt er allerlei woningvarianten realiseren. Te denken valt aan een huis met één, twee of drie bouwlagen en een plat dak. Of een woning met een kap, en ... Lees verder

Omschrijving

Wil je zelf jouw droomhuis realiseren, dan is Bosselaar Zuid wellicht de juiste plek voor jou. Aan de oostkant van deelgebied 1 tref je namelijk 4 bouwkavels voor vrijstaande woningen aan. Het zijn ruime percelen met een gunstige ligging.

De bouwmogelijkheden op deze kavels zijn ruim. Je kunt er allerlei woningvarianten realiseren. Te denken valt aan een huis met één, twee of drie bouwlagen en een plat dak. Of een woning met een kap, en één of twee bouwlagen. Een ontwerp waarbij de tweede bouwlaag onderdeel uitmaakt van de kap, behoort ook tot de mogelijkheden. Qua materialen en kleuren kun je kiezen uit hetgeen toegepast is in de rest van de wijk. Ook dit geeft je bijzonder veel mogelijkheden om een prachtig huis te ontwerpen, en het zorgt bovendien voor goede samenhang met de overige woningen.

Perceelsoppervlakte ca. 483m² onder plattegronden vindt u een kavelkaart.

Kenmerken

Gegevens

Object code: ZN14735
Postcode: 4762 BE

Overdracht

Status: Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs: € 174.750,-