Prins Hendrikstraat 10

Zevenbergen
Prijs
€ 395.000,-
Koop conditie
k.k.
Prijs
€ 33.600,-
Huur conditie
p.j.
Oppervlakte perceel
295 m2
Bouwjaar periode
1945-1959
Hoofdbestemming
kantoorruimte
Meer weten over deze woning?0168 - 335855
Prins Hendrikstraat 10
Zevenbergen
In het centrum en bij het NS-station, op een unieke locatie gelegen karakteristiek kantoorpand "het Kasteeltje". Het pand omvat kantoorruimtes op de begane grond, eerste- en tweede verdieping. Verder is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig (onbetaald) en zijn ontsluitingswegen naar Rotterdam en Roosendaal makkelijk bereikbaar, het NS-station is op loopafstand (100 m.). Het betreft een monumentaal pand. Indeling begane grond (ca. 120 m²): Entree/hal met trapopgang naar verdieping, twee betegelde toiletruimtes, toegang ... Lees verder

Omschrijving

In het centrum en bij het NS-station, op een unieke locatie gelegen karakteristiek kantoorpand “het Kasteeltje”. Het pand omvat kantoorruimtes op de begane grond, eerste- en tweede verdieping. Verder is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig (onbetaald) en zijn ontsluitingswegen naar Rotterdam en Roosendaal makkelijk bereikbaar, het NS-station is op loopafstand (100 m.). Het betreft een monumentaal pand.

Indeling begane grond (ca. 120 m²):
Entree/hal met trapopgang naar verdieping, twee betegelde toiletruimtes, toegang kantoor/receptie met toegang tot kantoorruimte en toegang tot archiefruimte en pantry. De pantry is voorzien van een lichte keukeninrichting met inbouwapparatuur en een trapopgang naar de eerste verdieping.

Indeling eerste verdieping (ca. 120 m²):
Overloop met toegang tot de gang. De gang biedt toegang tot vijf kantoorruimtes van respectievelijk: 3.6 m. x 2.6 m., 6.2 m. x 5.9 m., 4.4 m. x 3.6 m., 3.6 m. x 2.8 m., 3.2 m. x 2.8 m.. De gang biedt verder toegang tot een betegelde toiletruimte. De laatste kantoorruimte biedt toegang tot de overloop met trapopgang naar de tweede verdieping.

Indeling tweede verdieping (ca. 60 m²):
Overloop met toegang tot een open kantoorzolder.

Opleveringsniveau:
– stucplafonds met inbouwspots / verlichtingsarmaturen
– afgewerkte wanden
– tegelvloer op de begane grond
– vloerbedekking op de verdieping
– rolgordijnen
– data bekabeling
– centrale verwarming middels een gasgestookte c.v. ketel en radiatoren
– mechanische ventilatie
– dames/herentoilet
– 2 pantry’s
– telefooncentrale
– patch-kast

Conform het bestemmingsplan Centrum Zevenbergen is de bestemming “kantoor” en de bij behorende voorzieningen zoals groen, water, nutsvoorzieningen en parkeervoorzieningen van toepassing. Onder “kantoor” worden verstaan voorzieningen gericht op het verlenen van diensten op administratief, financieel, architectonisch, juridisch of een daarmee naar aard gelijk te stellen discipline, waarbij het publiek niet of slechts in ondergeschikte mate rechtstreeks te woord wordt gestaan en geholpen.

Kenmerken

B100095
4761 AH

Overdracht

Status: Beschikbaar
Prijs: € 395.000,-
Koop conditie: kosten koper
Prijs: € 33.600,-
Huur conditie: per jaar

Bouwvorm

Hoofdbestemming: kantoorruimte
Liggingen: winkelgebied stadscentrum
Bouwvorm: bestaande bouw
Oppervlakte perceel: 295 m2

Eigen Parkeergelegenheid

Aantal: 0