Terug naar de resultaten
Geveild
Helkantsedijk 26 in Hooge Zwaluwe 4927 RJ

Helkantsedijk 26

4927 RJ Hooge Zwaluwe

Omschrijving

De woning...
Bij de wederopbouw van de woning is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft men de woning optimaal geïsoleerd en is er over de indeling van de woning tot in detail nagedacht. De woning kent dan ook een solide basis waarbij de binnenzijde nog grotendeels naar eigen inzicht kan worden ingericht en afgewerkt. Maar niet alleen over de indeling van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2013 Woonoppervlakte 539 m² Aantal kamers 10
Lees meer

Omschrijving

De woning...
Bij de wederopbouw van de woning is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft men de woning optimaal geïsoleerd en is er over de indeling van de woning tot in detail nagedacht. De woning kent dan ook een solide basis waarbij de binnenzijde nog grotendeels naar eigen inzicht kan worden ingericht en afgewerkt. Maar niet alleen over de indeling van de woning is nagedacht, ook het terrein rondom de woning is tot in detail uitgewerkt. Van het grote terras aangrenzend aan de woning tot aan de diversiteit aan plantensoorten. In en rondom de woning zijn voorzieningen getroffen om de woning zelfvoorzienend te krijgen. Zo zijn er onder meer een combiput, een waterinstallatiepomp, een ringleiding ten behoeve van de circulatie van het water en een 2, 4 en 10 kwadraatskabel aanwezig. Verder zijn de voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van zonnepanelen.

Mogelijkheden te over...
Het betreft hier een woning met diverse mogelijkheden, zowel op woon- als werkgebied. De boerderij beschikt namelijk over voldoende ruimte en mogelijkheden om naast het huisvesten van een gezin tevens een kantoor, salon of praktijk aan huis te houden, maar daarnaast ook nog een deel te gebruiken als extra zelfstandige woonruimte, bijvoorbeeld ten behoeve van mantelzorg of als gastenverblijf. De ruimtes hiervoor zijn voorzien en kunnen direct als dusdanig in gebruik genomen worden. Alleen een bezichtiging geeft u het juiste beeld, echter alvast een eerste impressie. Woonruimte - begane grond Vanuit de entree / hal heeft u toegang tot de kantoorruimte, de bijkeuken en het leefgedeelte van de woning, welke als centraal deel in de woning is gesitueerd. Een heerlijk open ruimte, mede door de aanwezigheid van de vide en het zicht op de fraaie balken. Erg praktisch is het om hier een eettafel te plaatsen, aangezien direct aangrenzend de keuken is gepland. Aan de andere zijde van de ruimte is een open verbinding met een relaxruimte-/speelhoek voor de kinderen aanwezig. Op eenvoudige wijze zou hier een scheiding tussen de beide ruimtes gemaakt kunnen worden. In het deel dat als relaxruimte in gebruik is zijn tevens de liftschacht, de afsluitbare trapopgang, de toiletruimte en de slaapvleugel te bereiken. De slaapvleugel bestaat uit een tussenhal, een riante slaapkamer en een grote badkamer met aansluitingen voor ligbad, douche en toilet (nog in te richten). Verder is er nog een zeer sfeervolle tuin-/woonkamer aanwezig. Deze beschikt over grote schuifpuien waardoor er als het ware een open verbinding met de tuin ontstaat. Naast het prettige lichtinval en het fraaie tuinzicht biedt de ruimte u extra comfort door de aanwezigheid van een gas -/ houthaard en een fraaie Eiken houten vloer.

Verdieping
Via de afsluitbare trapopgang komt u op de overloop met aangrenzend een fantastische ruimte welke u als bibliotheek of extra kantoorruimte in gebruik zou kunnen nemen. Vanaf hier biedt de vide u een fijn open zicht op de leefruimte van de woning. De overloop geeft u eveneens toegang tot de drie slaapvertrekken en de praktisch ingerichte badkamer. De slaapkamers zijn allen zeer sfeervol afgewerkt met een Eiken houten vloer, stucwerk wanden en balken in zicht. De badkamer beschikt over een ligbad met douchemogelijkheid, een wandcloset en een wasbak. Kelder De grote kelder kent een oppervlak van circa 50m² en is vanuit de hal bereikbaar. U zou de ruimte kunnen gebruiken als bergruimte, maar is eveneens perfect om te gebruiken als fitnessruimte of mencave. Bedrijfsruimte aan huis en/of mantelzorg Kantoor-/praktijkruimte Vanuit de entree /hal heeft u rechtstreeks toegang tot de kantoor -/praktijkruimte van de woning. Een riante ruimte met eigen pantry en toiletruimte. De pantry beschikt over voldoende boven- en onderkastjes, een gaskookplaat en een RVS spoelbak. Ter plaatse van de toiletruimte zijn een wandcloset en fonteintje gesitueerd. Zelfstandige woonruimte Deze woonruimte is ideaal als gastenverblijf of ten behoeve van mantelzorg. U komt de woning binnen middels een schuifpui via het terras aan de achterzijde van de woning. Hier treft u direct het woongedeelte met aangrenzende open keuken aan. De keuken beschikt over een L-vormige keukenopstelling met werkeiland en als inbouwapparatuur onder meer een 5-pits gaskookplaat waarboven een afzuigkap, een vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Middels een schuifdeur is de toilet-/doucheruimte bereikbaar. Via een afsluitbare trapopgang heeft u toegang tot de bovenverdieping welke bestaat uit een grote slaapruimte met werkruimte en badkamer. Ter plaatse van zowel het slaap- als het werkgedeelte zijn diverse vaste kasten gesitueerd en is een fraaie houten vloer in combinatie met vloerverwarming aanwezig. Ook de ruimte achter de knieschotten is goed benut en wordt gebruikt als praktische kastruimte. Middels een schuifdeur zijn de slaapkamer en de badkamer van elkaar gescheiden. De badkamer beschikt over de aansluitingen voor de wasapparatuur, een groot Velux dakraam, een wastafel in meubel en een ligbad. Het geheel kenmerkt zich door het prettige lichtinval ter plaatse en de strakke stucwerk wand- en plafondafwerking.

Rondom de woning......
Het geheel is omheind en ter plaatse van de voordeur voorzien van een hekwerk en grind. Aan de achterzijde van de woning is een groot terras gesitueerd en heeft u een fraai zicht op de tuin. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust en de natuur. Bij de woning behoort een perceel van circa 2.182m² (nog nader door het kadaster in te meten).

Locatie
Hooge Zwaluwe is een Nederlands dorp in de Noord-Brabantse gemeente Drimmelen, nabij Oud-Drimmelen. Hooge Zwaluwe telt 1.632 inwoners per 1 januari 2007. Het ligt tussen Wagenberg en Lage Zwaluwe. Dichtstbijzijnde grote plaatsen zijn Dordrecht en Breda. Hooge Zwaluwe is bereikbaar vanaf de A16, N285 en de A59. Hooge Zwaluwe voorziet in een buurtsuper, basisschool en sportaccommodaties. Voor grotere supermarkten en overige winkelvoorzieningen kan men terecht in de naastgelegen plaatsen Lage Zwaluwe en Made. Ten westen van het dorp ligt het natuurgebied Zonzeel, een kleinschalig oud polderlandschap met moerassige gedeelten, gelegen op de Brabantse Naad. In het noordwesten ligt nog de Domeinenput, een voormalige zandwinningsplas, nu een natuur- en recreatiegebied. In het gebied lopen nog een aantal oude dijken die ooit nieuwe polders omringden. Er zijn voormalige veengebieden en vooral zeekleipolders, sommige daarvan grootschalig. Naar het zuiden toe gaat het landschap geleidelijk over in het Brabantse zandgebied, dat hier echter laaggelegen is.

Bereikbaarheid
Door de centrale ligging ten opzichte van Rotterdam (circa 30 minuten) en België ideaal voor de forens die buiten werktijd van de natuur wil genieten of de recreant. De ligging is ideaal; op korte afstand van alle benodigde voorzieningen en tevens in de nabijheid van uitvalswegen richting Breda, Rotterdam en ‘s-Hertogenbosch.

Woonruimte - begane grond
Vanuit de entree / hal heeft u toegang tot de kantoorruimte, de bijkeuken en het leefgedeelte van de woning, welke als centraal deel in de woning is gesitueerd. Een heerlijk open ruimte, mede door de aanwezigheid van de vide en het zicht op de fraaie balken. Erg praktisch is het om hier een eettafel te plaatsen, aangezien direct aangrenzend de keuken is gepland. Aan de andere zijde van de ruimte is een open verbinding met een relaxruimte-/speelhoek voor de kinderen aanwezig. Op eenvoudige wijze zou hier een scheiding tussen de beide ruimtes gemaakt kunnen worden. In het deel dat als relaxruimte in gebruik is zijn tevens de liftschacht, de afsluitbare trapopgang, de toiletruimte en de slaapvleugel te bereiken. De slaapvleugel bestaat uit een tussenhal, een riante slaapkamer en een grote badkamer met aansluitingen voor ligbad, douche en toilet (nog in te richten). Verder is er nog een zeer sfeervolle tuin-/woonkamer aanwezig. Deze beschikt over grote schuifpuien waardoor er als het ware een open verbinding met de tuin ontstaat. Naast het prettige lichtinval en het fraaie tuinzicht biedt de ruimte u extra comfort door de aanwezigheid van een gas -/ houthaard en een fraaie Eiken houten vloer.

Verdieping
Via de afsluitbare trapopgang komt u op de overloop met aangrenzend een fantastische ruimte welke u als bibliotheek of extra kantoorruimte in gebruik zou kunnen nemen. Vanaf hier biedt de vide u een fijn open zicht op de leefruimte van de woning. De overloop geeft u eveneens toegang tot de drie slaapvertrekken en de praktisch ingerichte badkamer. De slaapkamers zijn allen zeer sfeervol afgewerkt met een Eiken houten vloer, stucwerk wanden en balken in zicht. De badkamer beschikt over een ligbad met douchemogelijkheid, een wandcloset en een wasbak.

Kelder
De grote kelder kent een oppervlak van circa 50m² en is vanuit de hal bereikbaar. U zou de ruimte kunnen gebruiken als bergruimte, maar is eveneens perfect om te gebruiken als fitnessruimte of mencave.

Bedrijfsruimte aan huis en/of mantelzorg Kantoor-/praktijkruimte
Vanuit de entree /hal heeft u rechtstreeks toegang tot de kantoor -/praktijkruimte van de woning. Een riante ruimte met eigen pantry en toiletruimte. De pantry beschikt over voldoende boven- en onderkastjes, een gaskookplaat en een RVS spoelbak. Ter plaatse van de toiletruimte zijn een wandcloset en fonteintje gesitueerd.

Zelfstandige woonruimte
Deze woonruimte is ideaal als gastenverblijf of ten behoeve van mantelzorg. U komt de woning binnen middels een schuifpui via het terras aan de achterzijde van de woning. Hier treft u direct het woongedeelte met aangrenzende open keuken aan. De keuken beschikt over een L-vormige keukenopstelling met werkeiland en als inbouwapparatuur onder meer een 5-pits gaskookplaat waarboven een afzuigkap, een vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Middels een schuifdeur is de toilet-/doucheruimte bereikbaar. Via een afsluitbare trapopgang heeft u toegang tot de bovenverdieping welke bestaat uit een grote slaapruimte met werkruimte en badkamer. Ter plaatse van zowel het slaap- als het werkgedeelte zijn diverse vaste kasten gesitueerd en is een fraaie houten vloer in combinatie met vloerverwarming aanwezig. Ook de ruimte achter de knieschotten is goed benut en wordt gebruikt als praktische kastruimte. Middels een schuifdeur zijn de slaapkamer en de badkamer van elkaar gescheiden. De badkamer beschikt over de aansluitingen voor de wasapparatuur, een groot Velux dakraam, een wastafel in meubel en een ligbad. Het geheel kenmerkt zich door het prettige lichtinval ter plaatse en de strakke stucwerk wand- en plafondafwerking.

Bestemming
Enkelbestemming: Wonen.
Dubbelbestemming: Archeologie 1.
Gebiedsaanduiding: Wetgeving-Wijzigingsgebied Gemengde Plattelandeconomie.
Functieaanduiding: Specifieke vorm van Wonen, voormalig Agrarisch bedrijf.

Enkelbestemming: Agrarisch 2
Dubbelbestemming: Archeologie 1.
Gebiedsaanduiding: Wetgeving-Wijzigingsgebied Gemengde Plattelandeconomie.
Overdracht Status Geveild Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Woonboerderij Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2013 Bouwjaar toelichting volledig opnieuw opgebouwd Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 539 m² Perceeloppervlakte 24430 m² Overige inpandige ruimte 14 m² Externe bergruimte 230 m² Inhoud 2190 m³ Aantal kamers 10 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Dubbel glas en volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel en mogelijkheid voor open haard C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra en voorzien van water Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk en parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Dubbele bewoning mogelijk Onderhoud binnen Uitstekend Toelichting onderhoud binnen de woning dient nog afgewerkt te worden Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Politiekeurmerk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Wonen en Agrarisch Voorzieningen Voorzieningen Alarminstallatie, TV kabel, Rookkanaal, Schuifpui, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Hooge en Lage Zwaluwe Sectie I Perceelnummer 4217 Oppervlakte 4426 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Hooge en Lage Zwaluwe Sectie I Perceelnummer 4215 Oppervlakte 6334 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Hooge en Lage Zwaluwe Sectie I Perceelnummer 4214 Oppervlakte 12482 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Hooge en Lage Zwaluwe Sectie I Perceelnummer 4216 Oppervlakte 1188 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring